Paste cu trufe

dscn3559crop.jpg 

Ingrediente:

~50g de trufe

250g de smantana lunga

2 lingurite de amidon de porumb

2 linguri de vin alb

30g de unt

Sare, piper

Parmezan sau pecorino

300g de paste

Prepararea :

Se fierb pastele in apa cu sare al- dente.Se taie trufele in bucatele mici, lasand cam un sfert dintr-o trufa pentru decor.Se topeste untul se adauga trufele se sareaza pipereaza se lasa cam 5 min ca untul sa se parfumeze.Adaugam smantana, dizolvam amidonul in vin, punem in sos. Lasam sa dea un clocot.

Varsam pastele in sos, radem pe rasatoare branza.Servim in farfurii adanci cu branza deasupra si decoram cu bucatele din trufa pastrata.

Pofta buna !

dscn3555horz.jpg

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s