Morcovi si telina

dscn3559.jpg 

Ingrediente:

2 morcovi mari

4 tije de telina verde

sare, piper

3 linguri de otet balsamic

1 lingura de ulei de masline

1 1/2 lingura de miere

Prepararea:

Fierbeti morcovul si telina in apa cu sare in asa fel ca morcovul sa fie crocant. Scoateti legumele din apa si puneti-le pe o hartie absorbanta cateva minute. Intr-un vas, pe foc punem mierea, uleiul de masline si otetul balsamic sa se incalzeasca putin si sa se amestece uniform. Morcovul si telina se amesteca cu sosul. Saram, piperam.

Servim alaturi de carne, friptura sau pe gril, alaturi de paste, de orez.

Pofta buna!

 

Publicités
Posté dans Non classé

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez Ă  l'aide de votre compte WordPress.com. DĂ©connexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez Ă  l'aide de votre compte Twitter. DĂ©connexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez Ă  l'aide de votre compte Facebook. DĂ©connexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez Ă  l'aide de votre compte Google+. DĂ©connexion / Changer )

Connexion Ă  %s