Paste a la mamma

page2.jpg   

Gustul ce ne ramane din copilarie, ne ramane intiparit o viata. De obicei spunem… »ca la mama acasa ». Reteta lui Fabio si Yanis….

Ingrediente

400g de paste

100g de smantana groasa

200g de kaiser sau costita(poate fi afumata)

Branza rasa( tot ce aveti in frigider) : gruyere, emental, cascaval afumat, feta, telemea, mozarella, parmesan

Reusita acestei retete depinde de multitudinea  felurilor de branza.

600g de sos de rosii sau rosii in bulion

1 cana de apa

1 lingura de ulei de masline

1 -2 cateii de usturoi

Sare,piper

2-3 lingurite de zahar

Preparare

Inr-o olita(cea in care ati hotarat sa faceti sosul) puneti uleiul de masline si costita , lasam sa de parajeasca. Scoatem  carnita si  o asezam pe o farfurie.

Peste grasimea ramasa punem sosul de rosii , apa, usturoiul taiat,zaharul, sare si piper. Lasam sa fiarba pana cand sosul devine gros. Fierbem pastele in apa cu sare  al-dente, le scurgem.Le clatim cu putina apa rece si le varsam in sosul de rosii. Se amesteca  bine, se adauga costita, smantana si felurile de branza, pastrand din parmezan o manuta pentru servit. Se da totul la cuptor 10 minute. Se serveste cu parmezan deasupra alaturi de o salata verde.

Pofta buna !

Publicités
Posté dans Non classé

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez Ă  l'aide de votre compte WordPress.com. DĂ©connexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez Ă  l'aide de votre compte Twitter. DĂ©connexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez Ă  l'aide de votre compte Facebook. DĂ©connexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez Ă  l'aide de votre compte Google+. DĂ©connexion / Changer )

Connexion Ă  %s