Pui cu Cola

Ah, detest zilele astea mohorate, imi place ploaia, dar cea de vara, rapida, ce te uda pana la piele si dupa 5 minute s-a oprit. Ploaia calduta bine venita la 30°C.

Deprimata si afurisita, cu un umor masacrabil, m-am intrebat toata dimineata ce voi pregati pentru pranz. Mai am putin si voi auzi glasuciorul cristalin al celor ce trebuie sa-si umple burticile….

Reteta de pui cu cola vroiam sa o incerc de mult insa ca si de acesta data…..yafa si constiinta ei!

 « Mai mult de 800 de calorii intr-o farfurie, ai innebunit?!………Si cu mancarea echilibrata cum ramane….?!

Taci ca pun legume alaturi…. »

Ingrediente

4 pulpe de pui

2-3 cepe

sare, piper

o sticla de 1l si jumatate de cola

2 linguri de ulei

Prepararea

In cele doua linguri de ulei tragem ceapa sa se caramelizeze putin. O scoatem intr-o farfurie si o rezervam.

In grasimea ramasa vom colora putin carnea de pui si lasam cateva minute, adaugam ceapa.

Amestecam, varsam cola deasupra si cu ajutorul unei linguri de lemn incercam sa razuim ca sa dizolvam in cola sucurile ramase pe fundul tigaii. Saram, piperam si dam la fiert acoperit pana ce carnita e fiarta.

Dam capacul la o parte si lasam sa se reduca sosul pana devine gros.

Servim alaturi de o garnitura care va place, orez, cartofi prajiti, legume.

Pofta buna!

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s