Taboule

page4.jpg

Ingrediente:

rosii coapte si dulci

menta

ardei alb

vegeta

ulei de masline

zeama de lamaie

cereale de couscous

Prepararea:

Cantitatile mele sunt pentru 4 persoane socotind aceasta salata ca acompaniament pentru frigarui si mititei. O cana mare de ~280-300g de cereale de couscous. Taiam 1 ardei alb in cuburi mici, asezam intr-un vas, cel in care ati decis sa faceti salata. Rosiile se taie in cuburi daca sunt mari, daca folositi cherry taiati-le in 4. Menta se marunteleste( cam jumatate de legatura). Asezam totul peste cereale. In aceeasi cana cu care ati masurat couscous-ul, punem 1 lingura de vegeta peste care punem apa calduta si dizolvam. Lasam sa se racoreasca, adaugam cam 2 linguri de ulei de masline si zeama de la o lamaie, varsam totul peste cereale. Lasam la loc rece cam 1ora. Cu ajutorul unei furculite dezlipim bobul de couscous in salata, amestecam usor si servim.

Pofta buna!

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s