Pui Tandoori

dscn5005crop.jpg

Pentru cei carora le place picant aceasta reteta este inconturnabila. Reteta tipica indiana.

Indrediente:

500g de piept de pui
2 cepe micute
2 catei de usturoi
2 lingura de ulei
60g de unt
100ml de smantana lichida
6 linguri de suc de rosii
2 lingurite de ghimbir
3 linguri de pasta de tandoori

In poze aveti jumatate din cantitati

Prepararea:

Taiati un cuburi carnita de pui, se trage in ulei pana se inalbeste. Adaugam ceapa taiata marunt si usturoiul, amestecam bine, mai dam putin pe foc. Punem 3 linguri de pasta de tandoori(un amestec de coriandru,sare,praf de linte, chimen, scortisoara, curcuma, foaie de dafin, chili,anis), ghimbirul, amestecam bine, si adaugam sucul de rosii. Lasam inca 5 minute la foc mediu amestecand continuu. Varsam deasupra smantana si incorporam in sos untul. Va iesi un sos cremos.
Servim cu orez.
Pofta buna!

anigif3.gif

Publicités

6 réflexions sur “Pui Tandoori

  1. Am refacut reteta asta de multe ori si de fiecare data ai mei au mancat cu placere.
    Am trecut sa-ti spun ca am pregatit un premiu pentru tine la mine pe blog, sper sa-ti faca placere. poti trece sa-l ridici oricand doresti. Un sfarsit de saptamana cat mai placut !

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonn√©es ci-dessous ou cliquez sur une ic√īne pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez √† l'aide de votre compte WordPress.com. D√©connexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez √† l'aide de votre compte Twitter. D√©connexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez √† l'aide de votre compte Facebook. D√©connexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez √† l'aide de votre compte Google+. D√©connexion / Changer )

Connexion à %s