Crema de ardei galben si spuma sa cu cardamom Jean Luc Rabanel

p1050206c1

Ingrediente

2 ardei galbeni
300g de cartofi
4 bucati albe de praz
0,026g de ghimbir proaspat
1 lingura de mascarpone
500ml de supa de pui
1 lingura de ulei de masline
sare de mare
alune sarate
100g de mascarpone
4 linguri de lapte
1/2 lingurita de cafea de cardamome ( sau 2 seminte)

P1050211c1

Prepararea

Curatam si spalam legumele, le taiam maruntel si le tragem in ulei de masline.

Acoperim totul cu supa de pui si lasam sa fiarba pana sunt moi.

Adaugam lingura de mascarpone si mixam pana la obtinerea unei creme onctuase.

Verificam asezonarea si o lasam la loc cald.( pe foc mic sau in cuptorul incalzit)

Mascarponele rece se amesteca cu laptele si cardamomul, putina sare si se spumeaza cu ajutorul unui mixer plonjor.

Spargem cateva alune sarate marunt.

Servim in pahare crema calda , spuma de mascarpone cu cardamom rece si terminam cu firmiturile de alune.

Pofta buna!

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s