Gem de coacaze rosii

Si ca sa ramanem constanti in aceeasi culoare…RoSu!

Ingrediente:

500g de coacaze rosii

450g de zahar

1-2 felii de lamaie

Prepararea:

Spalam si culegem de pe ciorchine bobitele. Le asezam intr-o cratita, adaugam zaharul si feliile de lamaie taiate in 4.

Dam pe foc si amestecam din cand in cand. Cand este gata gemul trebuie sa glaseze lingura.

Asezam in borcanele si dam la loc racoros.

Se foloseste la prajituri si il putem manca si cu paine cu unt.

Pofta buna!

Publicités

9 réflexions sur “Gem de coacaze rosii

  1. Si Lucica facea, acum fac eu, dar le dau prin storcator sa nu aiba samburi, si adaug felii de mere verzi, care se topesc in gem.La fel facem si cu zmeura.
    Te pup cu drag, mai ales pe frumosul tau, si va doresc o zi faina in continuare.

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s