Tiramisu…altfel

A nins, a plouat, iar a nins! I-am indulcit ! Apoi mi-am bagat iar nasul in carti!

Ingrediente

16 biscuiti mari cu ghimbir

150ml de cafea tare neindulcita

170g de mascarpone

2 oua  proaspete (2x53g)

1 praf de sare

200g de zahar

coaja de portocala

1 lingurita de rom

ciocolata in pudra

Prepararea

Pregatim cafeaua si o lasam sa se racoreasca, varsam in ea lingurita de rom.

Amestecam galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar  pana se inalbesc. Incorporam mascarponele si coaja de portocala. Batem albusurile tare cu restul de zahar si sarea. Amestecam crema de galbenusuri cu albusurile, cu o spatula de jos in sus fara sa spargem pufosenia albusurilor.

Inmuiem biscuitii repede in cafea si asezam la baza paharelor cate doi, continuam cu crema, apoi iar 2 biscuiti si iar crema. Peste ultimul strat de crema pudram cu ciocolata.

Dam la rece cateva ore.

Pofta buna!

Publicités

2 réflexions sur “Tiramisu…altfel

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s