Vacanta

Atat de asteptata, atat de dorita! Imi era dor de far-niente, de soare, de liniste….

Supa de pepene rosu cu creveti

Ingrediente

500g de pepene rosu
3 linguri de ulei de masline
sare, piper

100g de gambas
1 catel mare de usturoi
chili in pudra sau ardei iute uscat
sare
cateva frunze de menta

cateva cuburi de gheata(facultativ)


Prepararea

Taiam pepenele, scoatem samburii. Punem in blender bucatile de pepene, asezonam, adaugam uleiul si mixam totul.

Dam supa la frigider acoperita cu un film alimentar daca nu o servim imediat.

Incingem o tigaie sau la plancha si asezam crevetile cateva minute impreuna cu usturoiul taiat marunt. Adaugam sarea si pudra de chili.

Servim supa rece( adaugam cuburi de gheata) in farfurii adanci si asezam pe mijlocul lor crevetile. Decoram cu frunze de menta.

Pofta buna!

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s