Biscuiti cu cioco

O alta reteta a Marthei Stewart, de fiecare data biscuitii ei ma transforma in gurmand addict!

Biscuiti cu cioco

P1090381c111

Ingrediente

290g de faina

1/2 de lingurita cu bicarbonat de sodiu

240g de unt

120g de zahar tos

245g de zahar brun(nu am pus)

1 lingurita de sare

2 lingurite de extract de vanilie

2 oua mari

200-250g de pepite de ciocolata(am folosit ciocolata de menaj lindt)

cokies1-001

Prepararea

Incalzim cuptorul la 180°C.

Intr-un bol amestecam faina cu bicarbonatul.

In bolul unui mixer amestecam untul moale cu zaharul la viteza medie pana devine spumos. Reducem viteza, adaugam sarea, vanilia si ouale. Mai lasam aproximativ un minut si adaugam faina pana este total incorporata. Varsam deasupra ciocolata ( Daca folositi ca mine, taiati in bucatele marunte).

Formam cu ajutorul unei linguri pentru inghetata sfere de aluat si le asezam pe o tava cu hartie de copt.

Introducem in cuptor si coacem biscuitii pentru 8-10 minute in functie de marime, sau pana sunt usor aurii.

Scoatem tava din cuptor si asezam biscuitii sa se raceasca pe un grilaj.

Servim.

Pofta buna!

Nota: Se pastreaza foarte bine intr-o cutie la temperatura ambianta timp de o saptamana

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s