Buline de mamaliga

P1050006c1

Ingrediente

mamaliguta din 300g de malai mai moale

1 catel de usturoi

150-200g de telemea sau feta

pesmet

ulei pentru fript

Prepararea

Pregatim mamaliguta si o lasam sa se raceasca intr-un vas.

Zdrobim catelul de usturoi, il amestecam in mamaliguta.

Luam cate o nuca din mamaliguta si facem un loc in mijloc, depunem cate o bucatica de branza.

Rotim intre palmele ude bine nuca pentru a o forma uniforma si rotunda.

O trecem prin pesmet si o frigem in ulei incins.

Servim ca aperitiv sau garnitura.

Pofta buna!

Publicités

3 réflexions sur “Buline de mamaliga

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s