Coulant au chocolat

P1010745c11

Ingrediente

3 oua

80g de zahar

100g de unt demi-sel

30g de unt

100g de ciocolata de menaj

30g de ciocolata alba

80g de migdale macinate

102_PANAc1 103_PANA-0011

Prepararea

Batem ouale cu zaharul pana se albesc.

Ciocolata de menaj impreuna cu 100g de unt le vom topi in bain-marie.

La fel si ciocolata alba cu 30g de unt.

Amestecam ouale cu migdalele.

Luam cateva linguri din amestec si le incorporam in ciocolata alba.

Restul il amestecam cu ciocolata de menaj.

Ungem cu ulei 10 forme pentru briose din ceramica sau aluminiu.

Varsam pe un sfert din forma cu maiaua de ciocolata de menaj, adaugam cateva lingurite din maiaua de ciocolata alba si acoperim cu cea de ciocolata de menaj atata cat forma sa fie umpluta pe trei sferturi.

Coacem la cuptorul preincalzit la 200°C, timp de 7 minute.

Scoatem din cuptor si servim prajiturica  pudrata cu zahar.

Pofta buna.

Publicités

4 réflexions sur “Coulant au chocolat

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s