Sarbatori fericite

Iata-ne pe toti acasa, focul arde in semineu, arome minunate ne umplu narile, rasete se aud din toate colturile casei. Iubesc perioada asta, iubesc cand fiecare seara e alintata de discutii si opinii noi, cand fiecare isi aduce grauntele de sare. Iubesc amestecul de culturi si bucuria de a ne regasi.

Sper ca si voi toti  sunteti bine sanatosi si fericiti sa va regasiti cu cei dragi, va urez vacanta fericita si sarbatori minunate!

 Si cum fiecare seara aduce ceva bun, va prezint….tadammm!!!

Bradut de foietaj

P1020803C11

Ingrediente

2 foi de foietaj

2linguri de pesto

100g de jambon de curcan

1 lingura de ulei pentru uns

Prepararea

Asezam prima foaie de foietaj, o ungem cu pesto. Peste pesto depunem feliile de jambon de curcan. Acoperim cu a doua foaie de aluat.

Cu ajutorul unui cutit foarte ascutit, taiem din aluat un bradut( un triunghi pentru partea superioara si un dreptunghi pentru tulpina.Va puteti ajuta de un desen facut in prealabil pe o coala de hartie si care a fost decupat).

Pe fiecare parte laterala a bradutului taiam ca in imagine si apoi rotim fiecare « crenguta ».

sapin-feuillete-et-ses-etoiles-a-la-tapenade-muhammara-poivrons-grilles-noix-et-sirop-de-grenade-etape-3*sursa foto

Ungem totul cu ulei si dam la cuptor, coacem la 225°C cam 20 de minunte, pana se rumeneste frumos.

Servim ca aperitiv langa un pahar de vin alb.

Pofta buna!

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s