Chef de ciocolata…

Brownies

P1020957C11

Ingrediente

280g de ciocolata de menaj

220g de unt

4 oua

100g de faina

140g de migdale macinate

150g de zahar

1/4 lingurita de sare

P1020960C11

CUISINE-034

Prepararea

Ciocolata si untul se taie in bucatele.

Topim ciocolata cu untul pe bain-marie. Lasam sa se racoreasca putin.

Batem ouale cu zaharul si sarea pana se albesc.

Amestecam faina cu pudra de migdale.

Amestecam ciocolata topita cu ouale si amestecul de faina, migdale pana cand totul devine omogen.

Varsam totul intr-o tava prevazuta cu hartie de copt si coacem la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 35 de minute. Prajitura trebuie sa fie inca umeda pe mijloc, scobitoarea(testul cu scobitoarea- intepam prajitura din loc in loc) iesind nu total curata.

Taiam prajitura si servim. Este buna atat calduta cat si rece.

Pofta buna!

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s