Meniuri de week-end pentru luna noiembrie
I.
Sambata
Bruschete cu dovleac
Salata
Tajina de pui cu gutui, orez natur
Tarta cu nuci si caramel
Duminica
Supa clara
Couscous si legume diverse
Mousse au chocolat
II.
Sambata
Raclette a volonte
Tarte amatxi si inghetata de vanilie
Duminica
Canape divers
Pui la cuptor, gratin de cartofi, dovlecei natur
Tort de mere
III.
Sambata
Supa din Grisons
Miel cu cumin, hummus, salata de patrunjel
Salata de fructe
Duminica
Risotto cu creveti
Peste in sos, legume
Tort de ciocolata
IV.
Sambata
Potage de legume de sezon
Toast cu cascaval
Sarmalute cu varza dulce, mamaliguta
Desert cremos
Duminica
Salata de telina, mar si morcov
Paine prajita
Rasol de curcan cu sos de portocale, orez oriental